Jouw ontwikkeling

BrixCRM is zo succesvol als de mensen die bij ons werken. Je krijgt dan ook alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, ideeën in te brengen en uit te werken en verder te groeien in je vak. 

Je leert binnen onze organisatie niet alleen veel van je collega’s, maar we bieden je ook volop mogelijkheden voor het volgen van opleidingen, trainingen of cursussen. Bij BrixCRM blijven jij en je carrière voortdurend in beweging.

ALL HANDS DAGEN

Om als team de onderlinge samenwerking en samenhang te versterken (en natuurlijk als excuus om samen leuke dingen te doen), houden we bij Brix regelmatig All Hands Dagen. Met het hele bedrijf komen we op een steeds wisselende locatie bij elkaar om kennis en ervaringen te delen, toekomstplannen te smeden en samen iets actiefs / sportiefs te doen. Na al die inspanningen gaat niemand met een lege maag naar huis, want de dag wordt standaard afgesloten door samen wat te eten en te drinken.

Wisselende teams en rollen

Kennisdeling wordt bij ons ook gestimuleerd door te werken met wisselende teams en rollen. Dit houdt niet alleen je baan afwisselend en uitdagend, maar biedt je bovendien de mogelijkheid veel nieuwe kennis en ervaring op te doen.

Kennisdeling op interne kennisportal

Onze interne kennisportal vormt een cruciaal verlengstuk van onze bedrijfsvoering. De portal voorziet in de behoefte van onze medewerkers om één centrale online plek te hebben waar kennis en ervaringen eenvoudig en doeltreffend gedeeld kunnen worden.

Opleidingen en cursussen

We hechten veel waarde aan het opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers. Wij bieden je daarom de mogelijkheid jezelf door middel van diverse opleidingen, trainingen of cursussen professioneel verder te ontwikkelen, zodat je kwaliteiten en competenties optimaal benut worden.

BRIXCRM BIEDT MIJ DE PERFECTE COMBINATIE VAN EEN LEUKE, UITDAGENDE BAAN EN EEN HEEL GEZELLIG TEAM VAN COLLEGA'S.

ROB LUBBERS - PROJECT MANAGER
Sluit menu X