Aan het woord: CRM-consultant Jerrik Dannenberg

Om je een beter beeld te geven van BrixCRM en de diverse functies binnen ons bedrijf, laten we onze collega’s (en wellicht binnenkort ook die van jou) aan het woord. Vandaag de beurt aan CRM-consultant Jerrik Dannenberg.

Wie is Jerrik Dannenberg?

Dat ben ik, Jerrik Dannenberg uit Rijssen. Ik ben 36 jaar oud en sinds februari 2011 werkzaam als CRM-consultant bij Brix.  

Wat doe je als CRM-consultant bij BrixCRM?

Als CRM-consultant bij BrixCRM vorm je de verbinding tussen onze organisatie en de klant. Ik ben continu in gesprek met onze klanten (bijv. Sungevity of het Summa College) en werk met hen samen om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. Binnen onze projecten ben ik van begin tot eind betrokken bij de implementatie van onze software. Mijn taak is hierbij om het proces te bewaken, (toekomstige) gebruikers te enthousiasmeren en te instrueren en problemen te verhelpen die gaandeweg het project kunnen ontstaan.

De connectie vinden tussen de behoeften van de klant en mogelijkheden die Brix biedt, vind ik een mooie uitdaging.

Wat zou je zeggen tegen iemand die als CRM-consultant bij ons aan de slag wil?

Ik zou zeggen: doen! Inmiddels ben ik een dikke zeven jaar actief als CRM-consultant bij Brix en heb daar nog geen dag spijt van gehad. Het werk is leuk en biedt veel afwisseling. Je werkt zowel in teamverband als zelfstandig, zowel op locatie als van achter je bureau en je blijft leren en jezelf ontwikkelen. Elk project is anders, je komt in aanraking met allerlei organisaties in uiteenlopende branches. Dat maakt het voor mij interessant en zo blijft het werk afwisselend. Geen dag is hetzelfde en daar houd ik van.

Waarom BrixCRM?

Mensen hier zijn open, direct en eerlijk naar elkaar toe. Je werkt met enthousiaste en professionele collega’s in een team aan dezelfde doelen. Dat zorgt voor een hechte samenwerking. Daarnaast hebben we ook veel lol met elkaar en dat is natuurlijk ook zeker niet onbelangrijk!

Bij ons aan de slag als CRM-consultant?

We hebben momenteel een vacature voor CRM-consultant open staan. Ben (of ken) jij degene die we zoeken? Bekijk de vacature en solliciteer direct!

BRIXCRM BIEDT MIJ DE PERFECTE COMBINATIE VAN EEN LEUKE, UITDAGENDE BAAN EN EEN HEEL GEZELLIG TEAM VAN COLLEGA'S.

ROB LUBBERS - PROJECT MANAGER
Sluit menu X