Aan het woord: Software engineer Ronald Mones

Om je een beter beeld te geven van BrixCRM en de diverse functies binnen ons bedrijf, laten we onze collega’s (en wellicht binnenkort ook die van jou) aan het woord. In dit artikel een interview met software engineer Ronald Mones.

Kun je je even voorstellen?

Mijn naam is Ronald Mones, zevenentwintig jaar oud en woon sinds jaar en dag in het Drentse Odoorn. Ik ben nu bijna tweeëneenhalf met veel plezier als software engineer actief bij BrixCRM. De platte, open organisatiestructuur bevalt mij ontzettend goed. Voor mijn gevoel ben ik hier echt Ronald Mones uit Odoorn, geen nummer.

Wat doe je als software ENGINEER bij BrixCRM?

Kort gezegd ontwikkel ik software op basis van de behoeften van de klant. Dit varieert van het bedenken van oplossingen, tot het uitwerken hiervan. Bij Brix werk ik met de CRM-software Sugar, omdat wij Elite Partner van het Amerikaanse SugarCRM zijn. Deze software is heel flexibel, wat mij als software ontwikkelaar veel mogelijkheden en vrijheid biedt.

Daarnaast neem ik een stuk klantsupport op mij. Het bijbehorende klantcontact vind ik een leuk onderdeel van mijn baan. De binding met de klant is erg sterk en dat bevordert mijn prestaties. Ik ben vaak met veel projecten tegelijkertijd bezig, waardoor mijn werk heel afwisselend is.

Ten slotte ondersteun ik onze CRM-consultants door advies te geven over bijvoorbeeld ingewikkelde klantvragen.

Waarom BrixCRM?

In mijn ogen is Brix een heel goede werkgever. De arbeidsvoorwaarden, flexibele houding van het management en de vele (doorgroei)mogelijkheden maken het voor mij fijn om hier te werken. Het team, want zo voelt het echt, bestaat uit gezellige collega’s waarmee ik samenwerk, maar ook lol heb.

Bij ons aan de slag als SOFTWARE engineer ?

We hebben momenteel een vacature voor software engineer open staan. Ben (of ken) jij degene die we zoeken? Bekijk de vacature en solliciteer direct!

BRIXCRM BIEDT MIJ DE PERFECTE COMBINATIE VAN EEN LEUKE, UITDAGENDE BAAN EN EEN HEEL GEZELLIG TEAM VAN COLLEGA'S.

ROB LUBBERS - PROJECT MANAGER
Sluit menu X