Skiën, Schnitzel en Schnapps

Vrijdag 2 februari vond het eerste bedrijfsuitje van dit jaar plaats in het Duitse Winterberg. Het evenement, georganiseerd op initiatief van en vormgegeven door onze eigen collega’s, was een groot succes.

Ver voor zonsopgang trotseerde het overgrote deel van BrixCRM de kou om rond 06.00 uur gezamenlijk af te reizen naar één van Duitslands bekendste skigebieden. Hoewel de weergoden ons niet gunstig gezind leken, viel het de aanwezige ervaren en onervaren wintersporters allesbehalve tegen. Er lag genoeg sneeuw, de dagtemperatuur was niet te hoog en de neerslag viel mee.

Bij aankomst splitste de groep zich op. Enkele Brix’ers namen deel aan een vooraf gereserveerde les, terwijl anderen zich massaal verspreidden over de vele pistes die het skigebied rijk is.

Rond het middaguur kwam de groep grotendeels samen om gezamenlijk te lunchen en op krachten te komen. Onder het genot van een hapje en drankje werd er enthousiast bijgepraat en eenmaal gesterkt door de lokale cuisine trotseerde de groep opnieuw het bergachtige gebied van Sauerland.

De dag werd in stijl afgesloten in de sfeervolle après skihut: Der Brabander. Lachend, met een drankje in de hand en even later met een mond vol gefrituurd varkensvlees werd er tevreden teruggekeken op een geslaagde dag.

 

BRIXCRM BIEDT MIJ DE PERFECTE COMBINATIE VAN EEN LEUKE, UITDAGENDE BAAN EN EEN HEEL GEZELLIG TEAM VAN COLLEGA'S.

ROB LUBBERS - PROJECT MANAGER
Sluit menu X